به گزارش جام جم آنلاین، «علی بهرهمند» روز پنجشنبه در گفتوگو با ایرنا با بیان اینکه اکنون در مجموع ۳۵ هزار واحد قنادی و شیرینیفروشی دارای پروانه در سراسر کشور داریم که حدود دو هزار واحد پروانهدار در تهران فعالیت دارند، افزود: قنادان موظفند بر اساس دستورالعملهای بهداشتی وزارت بهداشت، زولبیا و بامیه ماه مبارک رمضان را به شکل کیفی و بهداشتی تولید و عرضه کنند و لازم است مردم این محصولات را از واحدهای تولیدی معتبر خریداری و مصرف کنند.
رییس اتحادیه قنادان تهران اظهارداشت: مردم از خرید و مصرف زولبیا و بامیه ماه مبارک رمضان به شکل فلهای و باز از دستفروشان خودداری کنند.
وی گفت: قنادان طی ماههای گذشته با اجرای طرح مردمی سازی یارانهها، با افزایش قیمت مواد اولیه همچون آرد، روغن، شکر و تخم مرغ روبهرو شدند، اما به دلیل ماه مبارک رمضان و رعایت حقوق شهروندان باید این محصولات با نرخهای مصوب عرضه شود.
بهره مند با اشاره به اینکه کمبودی در تامین مواد اولیه در کشور نداریم، افزود: تشدید نظارتها در توزیع مواد اولیه یارانهای میتواند کمک مناسبی برای واحدهای تولیدی باشد، تا برخی در ایام پیک تولید و مصرف سودجویی نکنند و تولیدکنندگان با آرامش به تولید خود ادامه دهند.
وی با بیان اینکه هر ساله قیمت جدید زولبیا و بامیه در ایام ماه مبارک رمضان با توجه به قیمت مواد اولیه تعیین و به اتحادیهها و صنوف مربوطه ابلاغ میشود،از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف در بحث شیرینی ایام نوروز و زولبیا و بامیه ماه مبارک رمضان موارد را با شماره تلفن ۱۲۴ سازمان صنعت، معدن و تجارت و شمارههای ۶۶۹۴۴۴۱۱ و ۶۶۹۴۴۴۹۹ اتحادیه اعلام کنند تا در اسرع وقت پیگیری شود.
طبق نرخ مصوب ماه مبارک رمضان سال ۱۴۰۱ قیمت هر کیلوگرم زولبیا و بامیه درجه یک ۷۰ هزارتومان و درجه دو ۶۰ هزارتومان تعیین شده بود.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد